Site Overlay

TROFEU INTERN C.P.A MONJOS

About the company

Aquest passat diumenge 25 d’abril del 2021, es va celebrar al pavelló municipal de Santa Margarida i els Monjos el campionat intern valoratiu del club de patinatge C.P.A Monjos.

 

A causa de la pandèmia les patinadores i patinadors no han pogut competir, i el club va decidir fer aquest campionat per a poder motivar als esportistes i retornar aquesta il·lusió de competició.

 

La competició es va iniciar a les 9 del matí amb la categoria D, passant per totes les categories fins a començar l’entrenament la competició de les categories més altes, certificat, cadet i sèniors.

 

El campionat va ser intern, és a dir, les patinadores i patinadors del club van competir entre ells, respectant cada categoria i les jutges van ser les tres entrenadores, prenent notes sobre el que havia de millorar cada esportista, fent una valoració del seu esforç i treball diari, fins a fer una classificació pels pòdiums.

 

El club va prendre moltes mesures per evitar els contagis durant la celebració, amb l’ajuda de pares col·laboradors es va dividir el públic per categories, i es desinfectava la grada pels següents grups.

 

Des de el club volem agrair la col·laboració de tots els pares que van ajudar en cadascuna de les categories a desinfectar i organitzar, a l’ajuntament per confiar en el nostre esport i en aquest campionat valoratiu, a la junta i entrenadores per tot el treball i sobretot a totes les patinadores i patinadors del club per seguir mantenint la il·lusió pel patinatge!