Site Overlay

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest dissabte, 13 de març, la resolució de Salut per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19 al territori de Catalunya que entraran en vigor a partir d’aquest dilluns 15 de març.

About the company

Entre aquestes mesures hi ha l’aixecament del confinament comarcal per a les bombolles de convivència i la tornada de totes les competicions esportives catalanes, incloses les de menors de 16 anys, que fins ara no havien estat autoritzades excepte que fossin classificatòries per a un campionat o una lliga d’àmbit estatal. Després d’aquesta resolució, la Federació Catalana de Patinatge comunica les dates de represa de les seves competicions més properes, previstes per aquest mes de març i el proper d’abril, i a mesura que se’n vagin decidint altres s’aniran publicant.

PATINATGE ARTÍSTIC

Campionat de Catalunya de Xous Petits // 27 de març a Olot
Campionat de Catalunya de Xous Grans // 28 de març a Olot
Campionat de Catalunya de Xous Júnior i Quartets // 11 d’abril a Riudoms
Campionat de Catalunya de Parelles i Dansa (Aleví a Sènior) // 17 d’abril a Torredembarra